Meteoroloji'den kritik uyarı geldi! 16 il için sağanak alarmı!

Meteoroloji'den kritik uyarı geldi! 16 il için sağanak alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Ağustos pazar günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre; Kırklareli, Adana, Antalya, Hatay, Artvin, Samsun, Trabzon, Erzurum, Kars, Van, Tokat, Ardahan, Iğdır, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Tekirdağ'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz bölgesinin iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Akdeniz’in Toroslar mevkii, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Tokat, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Osmaniye, Kahramanmaraş'ın batısı, Hatay'ın kıyı kesimleri, Erzurum'un güney ve doğusu, Van'ın kuzey ve doğusu, Kırklareli'nin Karadeniz'e bakan kıyı kesimleri ile Tekirdağ'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

RÜZGAR VE SICAKLIK DURUMU

Rüzgar, Marmara'nın güneyi ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden güçlü bir şekilde esecek (40-60 km/saat). Ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yaşanmayacak; mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

11 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ

1-copy.jpg

12 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ

2-copy.jpg

13 AĞUSTOS SALI GÜNÜ

3-copy.jpg

14 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ

4-copy.jpg

15 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ

5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN