Meteoroloji'den İstanbul için uyarı: Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'den İstanbul için uyarı: Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Orta ve Doğu Karadeniz, İstanbul, Sinop, Artvin çevreleri, Kastamonu'nun kuzey ilçeleri, Çanakkale'nin doğusu, Kırklareli ve Balıkesir'in kuzey kesimleri yağışlı geçecek. Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde ise kuvvetli yağışlar bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde ise birçok bölgede pus ve sis görülebilir. Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgarlar esiyor olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için Türkiye genelinde hava durumu tahminlerini paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, ülkemizin birçok bölgesinde yağışlı bir gün bizi bekliyor. Özellikle Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Sinop ve Artvin çevreleri, Kastamonu'nun kuzey ilçeleri, Çanakkale'nin doğusu, Kırklareli ve Balıkesir'in kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışların etkisi altında kalacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde ise yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu durum, sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini gösteriyor. Sabah ve gece saatlerinde ise kuzey ve iç kesimlerde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Rüzgarın ise Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi tahmin ediliyor. Bu durum, deniz ulaşımında aksamalara neden olabilir.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

24 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ

haritatahmingun1.png

25 EKİM CUMA GÜNÜ

haritatahmingun2.png

26 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun3.png

27 EKİM PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun4.png

28 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN