Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile kritik uyarı: Çok kuvvetli geliyor!

Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile kritik uyarı: Çok kuvvetli geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 14 Ağustos Çarşamba günününe ilişkin hava tahmini raporunu paylaştı.. Son tahminlere göre; Marmara Bölgesi ve Karadeniz kıyılarında şiddetli rüzgar bekleniyor. Bu bölgedeki vatandaşların tedbirli olmaları hususunda uyarılar yapıldı. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmezken Kuzeydoğu kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara Bölgesi ve Karadeniz kıyılarında şiddetli rüzgar olacak.

HAVA SICAKLIĞI NASIL OLACAK?

Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı ve kıyı kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

14 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-copy.jpg

15 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ

2-copy.jpg

16 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ

3-copy.jpg

17 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ

4-copy.jpg

18 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ

5-copy-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN