Meteoroloji'den iki il için sarı kodlu uyarı: Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'den iki il için sarı kodlu uyarı: Sağanak yağış geliyor

Yeni haftaya mevsim normallerinde başlayan sıcaklıklar, Perşembe gününden itibaren düşüşe geçecek. Özellikle Doğu Karadeniz'de yağışların kuvvetli olması beklendiği için Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Sinop çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Hava sıcaklıkları ise ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde ise normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredecek.

İKİ İL İÇİN SARI KODLU UYARI

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz'deki sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

14 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun1.png

15 EKİM SALI GÜNÜ

haritatahmingun2.png

16 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun3.png

17 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ

haritatahmingun4.png

18 EKİM CUMA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN