Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı: Yağışlar Marmara ve Karadeniz'i vuracak

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı: Yağışlar Marmara ve Karadeniz'i vuracak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için önemli bir uyarıda bulundu. İstanbul, Ankara başta olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Marmara ve Orta Karadeniz bölgeleri yoğun yağış görülecek. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinin üzerinde.

Bunaltan sıcaklar yerini yağışlı havaya bırakıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara dahil birçok il için hafta sonu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Özellikle Marmara ve Orta Karadeniz'de Cumartesi, tüm Karadeniz'de ise Pazar günü yağışlar etkili olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normalleri içinde seyredecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Ülkemizin kuzey kesimleri, Trakya, Ege kıyıları ve Doğu Akdeniz'in doğusunda parçalı yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ gibi illerimizde ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Marmara, İç Ege, Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda ise sabah ve gece saatlerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

10 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ

haritatahmingun1.png

11 EKİM CUMA GÜNÜ

haritatahmingun2.png

12 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun3.png

13 EKİM PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun4.png

14 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN