Meteoroloji tarih verdi: Kavurucu sıcaklar geri dönüyor

Meteoroloji tarih verdi: Kavurucu sıcaklar geri dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu raporunu yayımladı. Verilere göre, hava sıcaklıklarının artacağı ve hafta sonu ülkemizin büyük bölümünde mevsim normallerinin biraz üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Cuma gününden itibaren sıcak havalar kendisini hissettirmeye başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinde devam eden poyraz nedeniyle serinleme yaşansa da kavurucu sıcaklar yeniden geliyor.

Serin hava etkisini yavaş yavaş kaybetmeye başlarken Meteoroloji, cuma gününe dikkat çekti. Cumadan itibaren sıcak havalar kendisini hissettirmeye başlayacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'da sıcaklık 31-32 derecelerde. Ankara açık, 30 derece. İzmir 36 derece, rüzgarlar kuvvetli ve kuru estiğinden hala serinlik sağlıyor. Bursa'da da poyraz sert, sıcaklık 31 derece.

Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

1 AĞUSTOS 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

haritatahmingun1.png

2 AĞUSTOS 2024 CUMA GÜNÜ

haritatahmingun2.png

3 AĞUSTOS 2024 CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun3.png

4 AĞUSTOS 2024 PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun4.png

5 AĞUSTOS 2024 PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN