Meteoroloji saat vererek uyardı! 5 il için sağanak alarmı!

Meteoroloji saat vererek uyardı! 5 il için sağanak alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Temmuz pazar günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre; öğle saatlerinde Karabük, Kastamonu, Tokat, Sivas, Van, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Kars, Artvin, Giresun, Ordu ve Rize'de sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) 28 Temmuz hava durumu raporuna göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Artvin, Giresun, Ordu, Rize ve Trabzon için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Karabük, Kastamonu, Tokat, Sivas ve Van çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Raporda, "Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

28 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ

1-copy.jpg

29 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ

2-copy.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN