Meteoroloji o illeri uyardı! Çok kuvvetli geliyor: Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Konya, Çorum, Afyonkarahisa...

Meteoroloji o illeri uyardı! Çok kuvvetli geliyor: Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Konya, Çorum, Afyonkarahisa...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, o illeri uyardı! Bu kez çok kuvvetli geliyor: Antalya, Burdur, Isparta, Denizli Konya, Çorum, Afyonkarahisar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerinden itibaren güneybatı ve Batı Karadeniz bölgelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini duyurdu.

GÜNEYBATI KESİMLERDE KUVVETLİ YAĞIŞLAR

Bazı iller için kuvvetli yağış uyarısı

Yarın öğleden sonra güneybatı kesimlerde etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışların Antalya'nın iç kesimleri, Isparta, Burdur çevreleri ile Denizli'nin doğu, Afyonkarahisar'ın güney ve Konya'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önemle tavsiye ediliyor.

BATI KARADENİZ'DE SAĞANAK UYARISI

Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı - Gündem Haberleri

Batı Karadeniz bölgesinde ise yarın Kastamonu, Karabük, Çankırı ile Çorum'un batısında gök gürültülü sağanak yağışlar yerel olarak kuvvetli şekilde görülecek. Bu bölgelerde de benzer olumsuzlukların yaşanabileceği konusunda vatandaşlar uyarılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN