Meteoroloji il il uyardı: Sağanak yağış ve sis bekleniyor

Meteoroloji il il uyardı: Sağanak yağış ve sis bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için ülkemizin kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceğini duyurdu. İstanbul, Sinop, Kırklareli, Kastamonu ve Balıkesir gibi illerde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. İç kesimlerde ise sis ve pus nedeniyle görüş mesafesi kısılacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 25 Ekim için yaptığı son değerlendirmede, ülkemizin büyük bölümünün hava durumunu açıkladı. Tahminlere göre, bugün kuzey kesimlerimiz parçalı ve yer yer çok bulutlu geçecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Sinop çevreleri, Kırklareli ve Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Balıkesir'in kuzey kıyıları yağmur ve sağanak yağışın etkisi altında kalacak. Diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık geçecek.

Meteoroloji yetkilileri, kuzey ve iç kesimlerde yer yer pus ve sis oluşabileceği konusunda da uyarıda bulundu. Bu nedenle sürücülerin dikkatli olması ve görüş mesafesinin kısa olabileceği bölgelerde yavaş seyretmeleri istendi.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

25 EKİM CUMA GÜNÜ

haritatahmingun1.png

26 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun2.png

27 EKİM PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun3.png

28 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun4.png

29 EKİM SALI GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN