Meteoroloji il il uyardı: Kar, sağanak, fırtına ve sis...

Meteoroloji il il uyardı: Kar, sağanak, fırtına ve sis...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Ekim için yaptığı hava durumu tahmininde ülkemizin birçok bölgesinde yağış beklendiğini duyurdu. Özellikle Karadeniz, Doğu Anadolu ve bazı iç bölgelerde yağışların kuvvetli olabileceği uyarısında bulunuldu. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Ekim için yaptığı son değerlendirmede ülkemizin hava durumu hakkında önemli uyarılarda bulundu. Yapılan tahminlere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği belirtildi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Niğde, Batman ve Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışlar bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinde ise kar yağışı etkili olacak.

Meteoroloji yetkilileri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Ayrıca, gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis oluşabileceği belirtildi.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

22 EKİM SALI GÜNÜ

haritatahmingun1.png

23 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ

23 Ekim Çarşamba

24 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ

24 Ekim Perşembe

25 EKİM CUMA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

26 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN