Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı: Gök gürültülü sağanak kapıda

Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı: Gök gürültülü sağanak kapıda

Meteoroloji'nin verilerine göre, Akdeniz'in iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak, Kars, Ardahan, Kastamonu, Karabük ve Çankırı çevrelerinde ise yağmur geçişleri bekleniyor. ise yağmur bekleniyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik öngörülmüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları olası sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre, yurdun kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz parçalı bulutlu, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri başta olmak üzere Kocaeli, Afyonkarahisar, Kars ve Ardahan çevreleri ile İstanbul'un Anadolu Yakası ve kuzey kıyıları, Denizli'nin güney ve doğu, Ankara'nın kuzey, Bolu'nun doğu, Kastamonu ve Karabük'ün güney, Çankırı'nın batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ve güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

9 AĞUSTOS 2024 CUMA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

10 AĞUSTOS 2024 CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

11 AĞUSTOS 2024 PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun4.png

12 AĞUSTOS 2024 PAZARTESİ

haritatahmingun5.png

13 AĞUSTOS 2024 SALI

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN