Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, ülkede genel olarak parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar bölgesi ile Karadeniz'in iç kesimlerinde öğleden sonra kısa süreli sağanak yağışlar bekleniyor. Kars ve Ardahan çevrelerinde de benzer bir durum söz konusu. Diğer bölgelerde ise hava daha çok açık ve az bulutlu olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin büyük bir bölümünde sıcak hava dalgası etkili olacak. Özellikle iç kesimlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2-4 derece üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak havanın yanı sıra, Karadeniz Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar da öngörülüyor. Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar bölgesi ile Karadeniz'in iç kesimlerinde öğleden sonra kısa süreli sağanak yağışlar bekleniyor. Kars ve Ardahan çevrelerinde de benzer bir durum söz konusu.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

7 AĞUSTOS 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun3.png

8 AĞUSTOS 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

haritatahmingun4.png

9 AĞUSTOS 2024 CUMA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

10 AĞUSTOS 2024 CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

11 AĞUSTOS 2024 PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN