Korkunç olay! 16 yaşındaki genç kız dayısını öldürdü

Korkunç olay! 16 yaşındaki genç kız dayısını öldürdü

İ.A. (16) iddiaya göre tartıştığı dayısı Murat T.'yi bıçaklayarak öldürdü. Poliste ifadesi alınan ve daha sonra mahkemeye çıkarılan İ.A., kasten öldürme suçundan tutuklanarak Erzurum Cezaevine gönderildi.

Erzincan’da annesiyle yaşayan İ.A. bir süre önce Erzurum’a anneannesine gitti. İddialara göre; akşam saatlerinde arkadaşları ile dışarı çıkan İ.A. gece saatlerinde kaldığı anneannesinin evine döndü. İddiaya göre İ.A. ile aynı evde bulunan dayısı Murat T. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı.

BOĞAZINDAN VE GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI!

İ.A. kendisini darbeden dayısı Murat T.’ye bıçakla saldırarak boğazından ve göğsünden yaraladı. İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri gönderildi. Ağır şekilde yaralı Murat T., kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

16 YAŞINDAKİ İ.A TUTUKLANDI

İfadesi alınan İ.A., kasten öldürme suçundan tutuklanarak Erzurum Cezaevine gönderildi.

9375431.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN