İzmir'deki elektrik faciasında 35 kişiden 31'i yakalandı

İzmir'deki elektrik faciasında 35 kişiden 31'i yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde sağanak sırasında elektrik akımına kapılan iki kişinin ölümüyle ilgili olarak gözaltı kararı alınan 35 şüpheliden 31'i yakalandı.

İzmir'in Konak ilçesinde 12 Temmuz'da iki kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Sağanak yağış sırasında su birikintisine basarak elektrik akımına kapılan ve hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın ölümüyle ilgili olarak, 6 yeni şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

35 ŞÜPHELİDEN 31'İ YAKALANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, daha önce de gözaltına alınan 29 şüphelinin ardından 6 kişiyi daha yakaladı. Bu kişilerden 2'si Gdz Elektrik, diğer 4'ü ise İZSU çalışanı olarak belirtiliyor.

Şu ana kadar toplam 35 şüpheliden 31'i yakalanırken, 6 şüpheli ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında halen aranan 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN