İki kişi hayatını kaybetmişti: İzmir'deki elektrik kaçağı faciasında 20 kişi gözaltına alındı

İki kişi hayatını kaybetmişti: İzmir'deki elektrik kaçağı faciasında 20 kişi gözaltına alındı

İzmir'de sağanak yağmurdan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan iki kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak gözaltına alınanların sayısı 20'ye yükseldi. İl dışında olduğu belirlenen diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

İzmir'in Konak ilçesinde sağanak sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınanların sayısı 20'ye yükseldi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gözaltı kararı bulunan 29 şüphelinin yakalanması için yürüttüğü çalışma kapsamında 20 kişiyi gözaltına aldı. İl dışında olduğu belirlenen diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

NE OLMUŞTU?

Olay, 12 Temmuz'da Konak ilçesinde sağanak yağmur sırasında meydana geldi. Su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybetmişti.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, bu trajik olayla ilgili olarak 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı vermişti

Gözaltına alınanlar arasında, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Kanal Daire Başkanı B.K., Gdz Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi A.S., ile işletme yöneticisi K.A.F. de bulunuyor.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN