İzmir'de AVM'de güvenlik görevlisini bıçaklayan çocuk tutuklandı

İzmir'de bir AVM'de güvenlik görevlisini bıçaklayan 15 yaşındaki çocuk tutuklandı. Tedaviye alınan güvenlik görevlisinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir AVM'de dün akşam yaşanan olayda, geldiklerinde sürekli taşkınlık çıkartan T.Ö. (15) ve U.F. (15) adlı çocuklar, yine AVM’ye girmek istedi. Çocukların yine AVM’ye girmesi üzerine güvenlik görevlisi Muhammet S. (34) onları dışarı çıkartmaya çalıştı.

10279616.jpg

T.Ö. ve arkadaşı U.F. ile güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmanın büyümesiyle iddiaya göre güvenlik görevlisi T.Ö. tarafından bacağından bıçaklandı. Çocuklar koşarak AVM'den uzaklaşırken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı güvenlik görevlisi ilk müdahalenin ardından Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırıya uğrayan Muhammet S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

10279617.jpg

SALDIRGAN ÇOCUKLAR YAKALANDI

Güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen çocuklardan T.Ö., saat 19.00 sıralarında Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, U.F. ise saat 22:00 sıralarında Karşıyaka Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Çocuklar sorgulanmak üzere Bostanlı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

10279618.jpg

BIÇAKLAYAN TUTUKLANDI, DİĞERİ SERBEST

Emniyetteki işlemlerinin ardından T.Ö. ve U.F., adliyeye sevk edildi. Güvenlik görevlisini bıçakladığı değerlendirilen T.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, U.F., savcılıktan serbest kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN