İYİ Parti'den istifa eden Nimet Özdemir CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa eden Nimet Özdemir CHP'ye katıldı

Eski İYİ Parti İstanbul milletvekili Nimet Özdemir CHP saflarına katıldı. Özdemir'e rozetini CHP lideri Özgür Özel taktı.

14 Mayıs yerel seçimlerinde İstanbul'dan aday gösterilen Nimet Özdemir İYİ Parti'nin 44 milletvekilinden biri olarak TBMM'ye girmişti. Özdemir, 24 Temmuz'da partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Partisinden istifa eden Nimet Özdemir bugün CHP saflarına geçti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM grup toplantısında Özdemir'e rozetini bizzat taktı.

Özdemir'in katılımıyla CHP Meclis'teki sandalye sayısı da 128'den 129'a yükseldi.

752782.jpg

'BİR SÜREDİR BABA OCAĞI CHP'YE DÖNMEK İSTİYORDU'

Özel, Özdemir'i takdim ederken şu ifadeleri kullandı:

"Nimet Hanım iş dünyasında başarıları olan, İYİ Parti'de milletvekilliği yapan bir süredir bağımsız devam eden bir vekilimiz. Kadın hakları, hayvan hakları için mücadele veren biri. Bir süredir baba ocağı CHP'ye dönmek istiyordu. Bugün de buradalar, örgütümüzü temsil edecekler"

213213.jpg

'ÜYESİ OLMAKTAN ONUR DUYDUM'

Rozet takma töreninin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdemir, "Aktif siyasette, dünyadaki en eski siyasi partisinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi, Ulu Önder Atatürk’ün önderliğinde kurulmuştur! Ve ben üyesi olmaktan onur duydum. Çıkılan kutlu iktidar yolunda, Kuvay-i Milliye ruhuyla, Milletimizle el ele, adalet ve masumların hakkını sizlerle beraber savunmak istiyorum! Ben İstanbul milletvekili Nimet Özdemir olarak, önceliğim her zaman Milletim Devletim Bayrağım Vatanım olacaktır. Teşekkür ederim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN