İstanbul'da hafta sonu yaz, hafta başı kış yaşanacak: Sıcaklıklar 15 derece birden düşecek

İstanbul'da hafta sonu yaz, hafta başı kış yaşanacak: Sıcaklıklar 15 derece birden düşecek

İstanbul'da ani bir hava değişikliği yaşanacak. Yeni haftanın başında Balkanlardan gelecek serin ve yağışlı hava kütlesi, özellikle İstanbul'u etkisi altına alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Pazar gecesi geç saatlerde başlayacak yağışla birlikte Pazartesi günü İstanbul'da sıcaklıklar 15 derece birden düşecek. Yağışların, özellikle Batı Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde de etkili olması bekleniyor

İstanbul'da hafta sonu yaşanan sıcakların ardından, yeni hafta serin ve yağışlı geçecek. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası, özellikle İstanbul'u etkisi altına alarak sıcaklıklarda önemli düşüşlere neden olacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, cumartesi günü 32-33 dereceye ulaşan sıcaklıklar, pazar gecesi başlayacak yağışlarla birlikte pazartesi günü 15 derece birden düşecek. Edirne üzerinden Marmara Bölgesi'ne ulaşacak olan yağışlı hava, İstanbul ve Bursa'nın yanı sıra tüm bölgeyi etkisi altına alacak.

PAZARTESİ GÜNÜ BATI KARADENİZ VE İÇ ANADOLU’DA ETKİLİ OLACAK

Pazartesi günü yağışların etkisi Batı Karadeniz ve İç Anadolu'ya da yayılacak. Bu bölgelerde de sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Ege'nin kuzeyinde de yağışlı havanın etkisi hissedilecek.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

28 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ

4.png

29 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun5.png

30 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

1 EKİM SALI GÜNÜ

haritatahmingun5.png

3 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN