İşler karışıyor! O ilimize yaz ortasında sarı kodlu uyarı! Yarın akşama kadar devam edecek

İşler karışıyor! O ilimize yaz ortasında sarı kodlu uyarı! Yarın akşama kadar devam edecek

Meteoroloji o ilimizi uyardı. O ilimize sarı kodlu uyarı verildi! Yaz ortasında havalar iyice karıştı. Yarın akşama kadar devam edecek! Önleminizi almayı unutmayın...

Yaz orasında yurdun birçok bölgesi sıcaktan kavrulurken o ilimize sarı kodlu uyarı verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar için yarın kuvvetli yağış uyarısında bulundu. 25 Temmuz tarihinde saat 13.00 ile 21.00 arasında geçerli olacak olan sarı kodlu uyarıda, yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği bildirildi.

BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLIYOR

Yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: “Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN