İmamoğlu’ndan bir müjde de işsizlere! 3 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceksiniz, hayırlı olsun

İmamoğlu’ndan bir müjde de işsizlere! 3 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceksiniz, hayırlı olsun

İstanbul Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yönelik önemli bir destek paketi duyurdu. Yeni açıklamaya göre, belediye iş görüşmelerine giden kişilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir sakinlerine yönelik sevindirici bir gelişmeyi duyurdu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasına göre, İstanbul’da yaşayanlar artık üç aylık bir süre boyunca günde dört defa ücretsiz toplu taşıma araçlarından yararlanabilecekler. Bu yeni uygulama, özellikle İBB İstihdam Ofisleri aracılığıyla iş arayan bireyler için geçerli olacak ve iş görüşmelerine ulaşımı kolaylaştıracak.

img-9202.jpeg

İmamoğlu’nun seçim kampanyası sırasında verdiği sözlerden biri olan bu uygulama, iş arama sürecindeki bireylerin mali yükünü azaltacak ve ekonomik destek sağlayacak. Ayrıca, İBB tarafından sunulan Wi-Fi hizmetindeki mevcut 60 GB internet kotası da kaldırılarak, İstanbullulara şehrin dört bir yanında sınırsız internet erişimi imkanı sunuldu. Bu kararlar, İstanbul’da yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN