Hz. Muhammed'e hakaret eden kişiye tutuklama

Hz. Muhammed'e hakaret eden kişiye tutuklama

İstanbul Avcılar'da Hz. Muhammed'e hakaret eden Zülfikar Kadiroğlu, tutuklandı. Kadiroğlu'nun "vergi kaçakçılığı", "kötü muamele" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından üç kaydı bulunduğu öğrenildi.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde bir iş yeri sahibi olan Zülfikar Kadiroğlu, yaptığı bir sokak röportajında Hz. Muhammed ile Mustafa Kemal Atatürk’ü karşılaştırarak tepki çeken ifadeler kullandı.

Röportajda Hz. Muhammed’e hakaret içeren sözler sarf eden Kadiroğlu’nun görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve toplumun çeşitli kesimlerinden sert tepkiler aldı.

SABIKA KAYDI VARMIŞ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kadiroğlu’nu gözaltına aldıktan sonra tutukladı. Kadiroğlu’nun, "vergi kaçakçılığı", "kötü muamele" ve "özel belgede sahtecilik" gibi suçlardan sabıka kaydının bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN