Gratist'te yüzde 70 indirim! Ortalık savaş alanına döndü, yetişen alıyor, kuyruklar uzadıkça uzadı

Gratist'te yüzde 70 indirim! Ortalık savaş alanına döndü, yetişen alıyor, kuyruklar uzadıkça uzadı

Türkiye’nin en çok tercih edilen kozmetik mağazalarından Gratis, yepyeni bir indirimler gündeme geldi. Yüzde 70 indirimi duyan en yakın şubeye koştu. Kuyruklar uzanırken etraf resmen savaş alanına döndü. İşte detaylar…

2009 yılında Sedes Holding bünyesinde kurulan bir kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri olan Gratis, indirimleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. En yaygın mağaza ağı ile sektörünün lideri olan Gratis, 2023 yılı itibari ile 81 ilde 700'ü aşkın mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Başarısına başarı katmak için bu defa çok sık rastlanılmayan bir kampanya ile müşterilerini sevindirdi.

go4v446xqaaeyva.jpg

YÜZDE 70 İNDİRİMİ DUYAN KOŞTU

Gratis’in tüm mağazalarında yaptığı yüzde 75 indirim büyük bir ilgi gördü.

whatsapp-gorsel-2024-05-31-saat-15-00-42-312a7f4c.jpg

Öyle ki mağazalar tıklım tıklım doldu. Herkes kapış kapış ürünleri almaya çalışırken ortalık resmen savaş alanına döndü.

go5oi-sw4aabii0.jpg

Öte yandan mağazaların önünde metrelerce kuyruk oluştu.

dqdqrd5x0aewi1r.jpg

dqdqszcwwaegvii.jpg

dqdqttaxgaeywqf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN