Gören Sibirya sanıyor ama burası Bayburt! Buz kütleleri insan boyunu aştı, o görüntüler hayrete düşürdü

Gören Sibirya sanıyor ama burası Bayburt! Buz kütleleri insan boyunu aştı, o görüntüler hayrete düşürdü

Görenler Sibirya zannetse de buz kütleleri Bayburt'u esir aldı. Türkiye'den içinizi donduracak görüntüler kameralara yansırken görenler hayrete düşüyor. Buz kütleleri bir insan boyunu aştı. İşte Bayburt'tan o görüntüler…

Türkiye'nin bir yanı yaz bir yanı kış yaşarken Bayburt'ta etkisini gösteren soğuk hava Sibirya'yı aratmayan görüntülere neden oluyor. Soğuk hava nedeniyle Ortaçımağıl köyünde çeşme yanında bir insan boyunu aşan buz kütleleri görenleri hayrete düşürüyor. İşte Bayburt'tan o görüntüler…

SİBİRYA DEĞİL TÜRKİYE

Bayburt'ta etkisini gösteren soğuk hava ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor. Ortaçımağıl köyünde çeşme yanında bir insan boyunu aşan buz kütleleri oluşurken Dumlu köyünde de evdeki suları donan vatandaşlar soğuk havada su ihtiyacını dereden karşıladı.

bayburt-buz-kesti-kapak.jpg

Bayburt'ta kış şartları devam ederken sıcaklığın gündüz 0 derece olduğu kentte gece ise sıcaklık sıfırın altında 12 dereceye kadar düşüyor. Hayatı olumsuz etkileyen soğuk hava koşulları kent merkezinden ilçesine kadar her yerde etkisini gösteriyor. Merkeze bağlı Ortaçımağıl köyünde çeşme yanında oluşan buz kütlelerinin fotoğrafını görenler Sibirya zannediyor. Soğuk hava şartları ile baş etmeye çalışan köylüler ise donan musluk sularını ardından çay demlemek için karla kaplı dereden su taşımaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN