Giresun, Rize, Artvin, Trabzon... Sabaha böyle uyanacaksınız: Meteoroloji'den Karadeniz'e acil uyarı

Giresun, Rize, Artvin, Trabzon... Sabaha böyle uyanacaksınız: Meteoroloji'den Karadeniz'e acil uyarı

Meteoroloji’den Karadeniz’e acil uyarı geldi. Giresun, Rize, Artvin, Trabzon… O illerde yaşayanlar tedbirinizi alın. Sabaha böyle uyanacaksınız…

Doğu Karadeniz bölgesinde yarın sabah itibarıyla kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, bu yağışların özellikle Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde etkili olması öngörülüyor.

KUVVETLİ YAĞIŞIN BEKLENDİĞİ BÖLGELER

Sabahın ilk saatlerinden itibaren Giresun’un doğusu, Trabzon’un batı ve doğu ilçeleri, Rize ve Artvin çevrelerinde yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak, Rize ve Artvin’in yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

dogu-karadenize-yagis-uyarisi.jpg

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA DİKKAT!

Meteoroloji, bu yağışların beraberinde sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, ve tipi gibi olumsuzluklar getirebileceğine dikkat çekti. Vatandaşların bu durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları öneriliyor. Özellikle ulaşımda aksamalar yaşanabileceği için yolculuk planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN