Fatsa'da korkutan görüntü: Fındık toplayan vatandaş, devasa yılanla burun buruna geldi!

Fatsa'da korkutan görüntü: Fındık toplayan vatandaş, devasa yılanla burun buruna geldi!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar toprak altından yüzeye çıkmaya başladı. Özellikle ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Görenlerin ağzı açık kaldı. Fatsa'da korkutan görüntü. Fındık toplayan vatandaş, devasa yılanla burun buruna geldi! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. Korkulan istila başladı.

Ordu'nun gözde ilçesi Fatsa'da yaşanan olay, sosyal medyayı kasıp kavurdu. İslamdağ Köyü'nde fındık bahçesinde çalışan bir vatandaş, hayatının en büyük korkularından biriyle karşılaştı. Fındık topladığı sırada devasa bir yılanla burun buruna gelen vatandaş, yaşadığı şoku atlatamadı.

2 METRE 10 SANTİMETRELİK DEV YILAN

Fındık ocağının içinde gizlenen yılan, vatandaşın karşısına aniden çıkmasıyla büyük bir panik yarattı. Kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan vatandaş, elindeki taşla yılanın üzerine doğru hareket ederek onu öldürdü. Daha sonra yılanın boyunu ölçen vatandaş, 2 metre 10 santimetrelik uzunluğuyla karşılaşınca yaşadığı korkunun ne kadar yerinde olduğunu anladı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLAN GÖRÜNTÜLER

Bu korku dolu anları ölümsüzleştiren vatandaş, yılanla olan karşılaşmasını sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede viral olan görüntüler, binlerce kişi tarafından paylaşılarak büyük ilgi gördü.

whatsapp-image-2024-08-23-at-09-54-23-1.jpeg

FATSA'DA YABAN HAYATI

Fatsa'nın doğal güzellikleri ve zengin bitki örtüsü, birçok yaban hayvanına ev sahipliği yapıyor. Ancak bu kadar büyük bir yılanın ortaya çıkması, bölge halkında korku ve endişeye neden oldu. Uzmanlar, iklim değişikliği ve habitat kaybı gibi nedenlerle yaban hayatının yaşam alanlarının daralmasıyla birlikte, insanların yaşam alanlarına daha sık girdiğini belirtiyorlar.

ÖNLEMLER ALINMALI

Bu olay, vatandaşları yaban hayatına karşı daha dikkatli olmaya davet ediyor. Özellikle fındık toplama gibi faaliyetlerde bulunurken, çevredeki tehlikelere karşı önlem alınması gerekiyor. Uzmanlar, böylesi durumlarda panik yapmadan, yetkililere haber verilmesi gerektiğini vurguluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN