Eski Milletvekili Celal Doğan hastaneye kaldırıldı

Eski Milletvekili Celal Doğan hastaneye kaldırıldı

Eski milletvekili ve Eski Gaziantep Belediye Başkanı Celal Doğan, tatil yaptığı Bodrum’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Doğan’ın hastanede tedavisi sürüyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan eski milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, aniden fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan bir otelde tatil yaptığı öğrenilen Doğan'ın, henüz bilinmeyen bir nedenle rahatsızlandığı bildirildi.

BİLİNCİ AÇIK VE TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Olay, Celal Doğan'ın aniden fenalaşması üzerine otel yetkililerinin sağlık ekiplerine ihbarda bulunmasıyla başladı. İhbarın ardından kısa sürede otele gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Bilincinin açık olduğu belirtilen Doğan, daha sonra ambulansla bölgedeki özel bir hastaneye nakledildi.

Celal Doğan'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan yetkililer, eski milletvekilinin bilincinin açık olduğunu ve hastanede tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN