Erdoğan ABD'ye 5 uçakla gitti: Çömez, Erdoğan'ın ABD'ye 5 uçakla gitmesine tepki gösterdi: İsveç ve Finlandiya az masraf için...

Erdoğan ABD'ye 5 uçakla gitti: Çömez, Erdoğan'ın ABD'ye 5 uçakla gitmesine tepki gösterdi: İsveç ve Finlandiya az masraf için...

İYİ Partili Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'ye 5 uçakla gitmesine tepki gösterdi. Paylaşımına "Eee dünya lideri olmak kolay değil” notunu düşen Çömez, İsveç ve Finlandiya liderlerinin daha az masraf yapmak için küçük bir uçakla birlikte ABD'ye gittiğine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan dün ABD Başkanı Joe Biden'ın, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Washington'da, devlet ve hükümet başkanları ile eşleri onuruna verdiği resmi akşam yemeğine katıldı.

Erdoğan ve heyetinin ABD'ye beş uçakla gittiği ortaya çıktı. İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez sosyal medya hesabından uçakların fotoğrafını paylaştı. Uçaklardan birinin makam araçlarını taşıdığı belirtildi.

'BEŞ UÇAKLA GİTTİ'

Paylaşılan fotoğraflarda, Cumhurbaşkanlığına ait üç yolcu uçağı ve bir tane askeri kargo uçağı olduğu görülüyor. Kargo uçağıyla Erdoğan ve heyetindekilerin makam araçlarının taşındığı öne sürüldü.

İYİ Parti Milletvekili ve NATO PA Üyesi Turhan Çömez, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ın beş uçakla ABD'ye gitmesine tepki gösterdi:

Turhan Çömez, “Biri kendisi için, biri heyeti için, biri kadrosu ve ekipmanlar için, biri de zırhlı araçları için. Bir tane daha var, o da önceden gitti, karşılamak için. Bu kez havada konvoy yaptılar’’ dedi.

'İSVEÇ FİNLANDİYA LİDERLERİ AZ MASRAF YAPMAK İÇİN BİRLİKTE GİTTİ'

Çömez, NATO’nun yeni iki üyesi İsveç ve Finlandiya liderlerinin ise aynı uçakla ABD’ye gittiğini belirterek, ’’Birbirine komşu olan İsveç ve Finlandiya liderleri, daha az masraf yapmak için küçük bir uçakla birlikte ABD’ye gitti. Ama bizim Cumhurbaşkanı, 5 uçakla gidiyor. Eee dünya lideri olmak kolay değil” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN