Dolunay 6 burcun kabusu olacak! Şimdiden geçmiş olsun: Balık, akrep, koç…

Dolunay 6 burcun kabusu olacak! Şimdiden geçmiş olsun: Balık, akrep, koç…

Dolunayın etkileri astrolojide önemli bir yer tutar ve bu etkiler, her burç için farklı şekillerde hissedilebilir. Özellikle 6 burcu derinden etkileyecek…

Dolunayın hangi burçta gerçekleştiği, hangi evlerde etkili olduğu ve kişisel doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerine göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel olarak dolunayın belirli burçları derinden etkileyebileceği düşünülür. İşte dolunayın genellikle derinden etkilediği burçlar:

1. Koç (21 Mart - 19 Nisan):
• Dolunay Koç burcunda gerçekleştiğinde, bu burcun mensupları kendilerini daha enerjik ve cesur hissedebilirler. Ancak, duygusal patlamalar ve aceleci kararlar verme eğilimi de artabilir.
2. Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz):
• Yengeç burcu, Ay tarafından yönetildiği için dolunayın etkilerini en yoğun hisseden burçlardan biridir. Duygusal hassasiyet artabilir, aile ve ev konularında önemli gelişmeler yaşanabilir.
3. Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):
• Dolunay Terazi burcunda gerçekleştiğinde, bu burcun mensupları ilişkiler ve sosyal bağlar konusunda önemli farkındalıklar yaşayabilirler. Denge ve uyum arayışı ön plana çıkabilir.
4. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak):
• Oğlak burcu, dolunayın etkilerini kariyer ve sorumluluklar alanında hissedebilir. İş hayatında önemli kararlar alınabilir ve hedeflere ulaşma konusunda daha kararlı olunabilir.
5. Balık (19 Şubat - 20 Mart):
• Dolunay Balık burcunda gerçekleştiğinde, bu burcun mensupları sezgisel ve duygusal olarak daha yoğun hissedebilirler. Ruhsal ve manevi konulara daha fazla ilgi gösterebilirler.
6. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):
• Akrep burcu, dolunayın etkilerini derin duygusal dönüşümler ve içsel keşifler şeklinde hissedebilir. Gizli kalmış duygular ve sırlar açığa çıkabilir.

Dolunayın etkileri kişisel doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerine ve transitlere göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, dolunayın sizin üzerinizde nasıl bir etki yaratacağını daha net anlamak için bir astrologdan doğum haritanız hakkında detaylı bilgi almanız faydalı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN