Doktor silahla hastaneyi bastı! 'Ya 1 milyon dolar verirsiniz ya da hastane artık benim'

İstanbul Küçükçekmece’de 3 ay önce silahlı saldırı düzenlenen özel bir hastaneye doktor olduğu öğrenilen bir kişinin silahlı adamlarıyla baskın düzenleyip "Ya 1 milyon Dolar verirsiniz ya da hastane benim" diyerek tehditler yağdırdığı ortaya çıktı. O anlar kamerada...

Olay, İstanbul Küçükçekmece’de bulunan bir özel hastanede yaşandı. İddiaya göre hastanenin işletmesi için ruhsat sahibiyle anlaşan Op. Dr. M.Y. bir süre sonra hastanenin ruhsatını sahte imza ile kendi üzerine geçirmek istedi. Durumu fark eden ruhsat sahibi işletme sözleşmesini iptal etti ve doktor M.Y. hakkında suç duyurusunda bulundu.

144444.jpg

SİLAHLI ADAMLARIYLA HASTANEYİ BASTI

İddiaya göre hastaneden ayrılan doktor 8 Haziran günü silahlı adamlarıyla birlikte hastaneyi bastı. M.Y.'nin, ruhsat sahibinin yakınını tehdit ettiği iddia edildi. İhbarla olay yerine emniyet görevlileri çağırıldı. M.Y. ile birlikte gelen şüpheliler yakalandı.

yyyyyy.jpg

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Olay anında hastanede bulunan ve şüphelilerden şikayetçi olan R.K., emniyette verdiği ilk ifadesinde hastanenin tüm tadilat işlerine baktığını anlatarak, amcası olan Ş G.'nin hastaneyi kiraladığı M.Y. ile ve yanında 6 şahısla birlikte hastaneye geldiğini söyledi. Şüphelilerin yanlarına gittiğini anlatan R.K.

"Daha önceki bir tarihte bu şahıslar bizim tarafımızdan dolandırıldıklarını iddia ederek şikayetçi olduklarından dolayı ben konuya kısmen hakimdim. M.Y. isimli şahıs bana bağırarak "Patronunu ara çabuk buraya gelsin" dedi. Ben M.Y. isimli şahsa sakin olmasını söyleyerek üst katta bulunan müsait bir odaya davet ettim ve buyurun konuşalım dedim. Odaya çıktığımızda M.Y. yüksek sesle konuşmasından dolayı hastanede çalışan M.A. ve C. V. isimli çalışanlar da odaya geldi.

'YA BANA 1 MİLYON DOLAR VERECEKSİNİZ YA DA BU HASTANE ARTIK BENİM'

M.Y. bağırarak "Bu hastaneyi başınıza yıkarım, ya bana 1 milyon dolar vereceksiniz ya da bu hastane artık benimdir. Hepinizi öldürürüm lan" dedi. Ben de amcamı arayacağımı, sakin olmasını ve problem ne ise çözüleceğini söyledim. Fakat bu şahsı bir türlü sakinleştiremedim” dediği öğrenildi.

uuuuuu.jpg

4 GÜN SONRA HASTANE KURŞUNLANDI

Yaşanan bu olaydan 4 gün sonra sabaha karşı motosikletle gelen silahlı saldırganlar tarafından hastane kurşun yağmuruna tutuldu. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Organize Suçlarla Mücadele ekipleri 11 kişiyle birlikte gözaltına alınan doktorun ünlü estetik cerrahi Op. Dr. M.Y. olduğu ortaya çıkardı.

ESTETİK ALANINDA UZMAN!

Yüz ve vücut estetiği alanda uzman olan Op. Dr. M.Y. hakkında şikayette bulunan hastane sahibi Ş.G..’nin iddialarına göre, olaydan önce hastanenin işletmesi için ruhsat sahibiyle anlaşan Op. Dr. M.Y.,’nin bir süre sonra sahte imzayla hastane ruhsatını kendi adına geçirmek istedi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olay sonrası doktor ve silahlı adamlarının hastaneye geldiği ve hastane yetkililerini tehdit ettikten sonra ayrıldığı anlara ilişkin güven kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN