Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu tahliyesinin ardından son halini paylaştı

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu tahliyesinin ardından son halini paylaştı

Dilan ve Engin Polat'a yönelik kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla ilgili olarak 3 ayrı suçtan 20 ila 40 yıl arasında hapis cezası istendi. Hapis cezası taleplerinin ardından Dilan Polat, ailesine bir mektup göndererek, "Hiçbir suçumuz yok. Bize eziyet ediyorlar, zulmediyorlar" ifadelerini kullandı. Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ise kardeşinin mektubunun ardından kamuoyunu takipçilerine son halini paylaştı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla kasım ayında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat, üç ayrı suçtan 20 ila 40 yıl arasında hapis cezası talebiyle yargılanıyor.

DİLAN POLAT'TAN MEKTUP

Dilan Polat, hapis cezası taleplerinin ardından kayınvalidesi Şükran Polat'a bir mektup yazdı. Mektubunda, kendilerine yönelik suçlamaların haksız olduğunu ve iddianamede tek bir delil bulunmadığını belirterek, adaletsizlik ve zulüm hissiyatını dile getirdi.

Öte yandan, Dilan Polat'ın tutuklanmasına aynı dava kapsamında Sıla Doğu da dahil olmuş, ancak daha sonra serbest bırakılmıştı. Sıla Doğu, uzun bir sessizliğin ardından yaptığı açıklamada son durumunu paylaştı. Sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve evden dışarı çıkmadığını vurgulayarak, sadece ailesi ve kardeşleri için dua ettiğini belirtti.

sıla doğu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN