Dayanın! Soğuk hava dalgası Balkanlar'dan yola çıktı geliyor: O tarihte herkes rahat nefes alacak

Dayanın! Soğuk hava dalgası Balkanlar'dan yola çıktı geliyor: O tarihte herkes rahat nefes alacak

Türkiye'ye derin bir 'oh' çektiren müjde geldi. Soğuk hava dalgası Balkanlar'dan yola çıktı geliyor. O tarihte herkes serin bir nefes alacak. Peki, soğuk hava dalgası ne zaman gelecek? İşte o tarih...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye genelinde hissedilen aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşa müjdeli haber geldi. Soğuk hava dalgasını işaret eden meteoroloji kaynakları tarih vererek açıkladı. O tarihte ülkemize girerek herkesi serinletecek. İşte o tarih...

SOĞUK HAVA DALGASI GELİYOR

Ülkemizde etkisini sürdürün El Nino belasını unutturacak haber geldi. Son günlerde sıcaklıkların artacağı yönünde bilgiler paylaşılıyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan gelen sıcaklık uyarılarının ardından serinleten açıklama geldi. Sıcaklıkların 7 derece kadar artacağı söylenirken, Balkanlar'dan soğuk hava dalgası ülkemize doğru yola çıktı. O tarihte sınırlarımızdan giriş yapacak.

19356100.jpg

O TARİHTE HERKES SERİNLEYECEK

Serinlik arayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Sosyal medya platformu hava tahminlerinde bulunan 'Hava Forum' soğuk hava dalgasını duyurdu. Balkanlar'dan Türkiye'ye doğru yola çıkan soğuk hava dalgasını işaret ederek, "Balkanlar, Türkiye'yi korumaya geliyor ! Dayanın, ayın son günlerinde yurdumuza Balkanlar üzerinden serin hava gelebilir. Balkanlar'ın bu konuda bir hazırlığı var, gelişmeleri takip ediyoruz..." sözlerini paylaştı. Henüz bir kesinliği olmayan soğuk hava dalgasının ay sonuna doğru netleşeceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN