CHP liderinden Gülşah Durbay açıklaması: ‘Ne feda edecek Gülşah'ımız ne sizden korkacak Özgür Özel var’

CHP liderinden Gülşah Durbay açıklaması: ‘Ne feda edecek Gülşah'ımız ne sizden korkacak Özgür Özel var’

CHP lideri Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Özel, iddiaların Durbay'ın kişisel sağlık sorunlarını ve özel hayatını hedef alan iftiralar olduğunu söyledi. Özellikle Durbay’ın bağırsak rahatsızlığı nedeniyle hastanede yattığı dönemde, bu durumun çarpıtılarak siyasi bir saldırıya dönüştürüldüğünü vurguladı .Özel, "Ne feda edilecek Gülşah'ımız ne de sizden korkan Özgür Özel var. Cürümünüz kadar yer yakarsınız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Şehzedeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin konuştu.

Özel, bu iddiaların Durbay’ın sağlık durumu üzerinden yürütülen asılsız ve ahlaksız saldırılar olduğunu söyledi. Durbay’ın uzun süredir bağırsak rahatsızlığı çektiğini, bu yüzden hastanede yattığı dönemin kötü niyetle siyasi saldırıya dönüştürüldüğünü vurguladı.

Kadınların siyasi başarılarını küçümsemeye çalışan bu tür söylemlere karşı geri adım atmayacaklarını dile getiren Özel, "Ne feda edecek Gülşah'ımız, ne sizden korkacak Özgür Özel var. Cürmünüz kadar yer yakarsınız." dedi.

Özel, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile hakkında çıkan iddialara ilişkin şunları söyledi:

"En tatsız ama konuşulması gereken konuya geldi sıra. Zor bir yola çıktık hepimiz, siyaset kolay değil. Geniş olacaksın, her türlü saldırıya iftiraya hazır olacaksın. Dışardan neler neler gelir, vız gelir tırıs gider. Sen yanındakine, arkandakine, canına ciğerine, dava arkadaşına bakacaksın.

Geçtiğimiz hafta bunu çok ahlaksız bir boyuta ulaştırdılar. 1993'ün nisan ayından beri 31 yıldır bir arada olduğum biricik kızımın anasının boşanma davası açtığını iddia ettiler inanamadım. Durmadılar, 31 Mart'taki ortak başarımızdan dolayı 1 Nisan'da bizi cezalandıracaklardı yapamadılar ya. Akılları sıra genel başkanı yıpratacağız diye 18 yaşında bu partiye üye olmuş, liseden beri partili, yıllardır hizmet eden Manisa'nın tam mutabakatıyla...

Manisa'da ilk ben aday oldum, Gülşah Başkan gençlik kolları başkanıydı, 13,9 oy aldık, 18 aldık, 21 aldık, 23 aldık. O günlerde bir milletvekili vardı 3 milletvekili yaptık. 10 ay yüzde 29 aldık, bu seçimde Manisa'da hep beraber bir kişi arkada bırakmadan anketleri açık açık göstererek, kimseyi küstürmeden bu seçimde biz Manisa'da yüzde 59 oy aldık.

'GÜLŞAH'IN HASTANEDE YATTIĞI GÜNLERİ AHLAKSIZ BİR İFTİRAYA DÖNÜŞTÜRDÜLER'

Gülşah Durbay, Şehzadeler'i, merkez ilçeyi, Cumhuriyet tarihinde hiç kazanmadığımız ilçeyi, Fatih'in tahta koştuğu ilçeyi dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla, namusuyla kazandı. Aslan gibi kazandı.

Son hafta bu yalanı yayan hesaplar İYİ Parti Manisa'da ilçeleri alıyor, büyükşehirde CHP deyip yüzde 3 çıkacak oyları 30-35 çıkarıp manipülasyon yapıyorlardı. Şimdi döndüler bana saldırmak için Gülşah'ın hastanede yattığı beli günleri ahlaksız bir iftiraya dönüştürdüler.

'RAHATSIZLIĞINI EN YAKINDAN TAKİP EDEN BEN VE ECZACI EŞİM'

Bizim kızımız olan Gülşah'ın yıllardır bağırsağından rahatsızlığı var, bu durumu en yakından takip eden ben ve eczacı olan eşim. O sürekli rahatsızlık bağırsakta bir kitle yapmış, o kitleyi aldılar, o kitle kötü huylu çıktı.

Kemoterapi için hastaneye gideceği günü bekleyip, benim Antalya'ya gittiğim günü bekleyip Antalya'da birine ama kimi kimlerin nasıl yolladığını herkes biliyor gördü, o haberi yazdırdılar. Sonra sureti muhaelefetten gözüken birçok kişi bildiğiniz tepkileri gösterdiler.

Gülşah ben açıklayacağım dedi, burasında katater gitti aslanlar gibi derdini herkese anlattı. Ama burada bir şey var, biz bu iktidarı yeneceğiz. Ama biz bu iktidarı yenerken cesaretimizle temizliğimizle onurumuzla yeneceğiz. Şimdi CHP'li gibi görünenleri sahada gören var mı, örgütte gören var mı, son seçimde gören var mı?

'CÜRMÜNÜZ KADAR YER YAKARSINIZ'

CHP'de farklı fikirler olur, hiç sorun yok. Kamuoyu önünde tartışacak argüman olmayınca AK Parti'nin geçmiş temaslılarını trol orduları kurmalarıyla, yalan haber yaymalarıyla ve bunların üzerinde kirli siyaset yapmalarıyla CHP'ye diz çöktüreceklerini sananlar şunu bilsinler ki; CHP, trol ordusu beslemez, bel altı saldırmaz, ahlak dışı bir iş yapmaz. Bunu yapanlar CHP'li değildirler.

Bu oyuna gelelim istiyorlar. Bir kadın bir yere gelmek için bir erkeğin bir şey olmalıdır, o adam isterse o kadın oraya gelebilir densin istiyorlar. O kadının yıllarca verdiği emeğin, çalışmanın afişler asmanın bir etkisi yok diyorlar. Ama biz bunu hiç kimseye dedirtmeyeceğiz!

Bu partiye dışarıdan saldıranlar, bir kelime eksik konuşursak, adım geri adım atarsak namerdiz! Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar kendine mevki makam bulanlar alnınızı karışlamasam namerdim! Ne feda edecek Gülşah'ımız, ne sizden korkacak Özgür Özel var. Cürmünüz kadar yer yakarsınız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN