Bu sene kış sert geçecek! O ilimizde kar kalınlığı 20 santimetreyi aştı

Bu sene kış sert geçecek! O ilimizde kar kalınlığı 20 santimetreyi aştı

Bu sene kış mevsimi sert geçecek! O ilimizde kar kalınlığı 20 santimetreyi aştı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası Karabük’ün yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı, bölgeyi beyaza bürüdü. Özellikle Sarıçiçek Yaylası ve Ömür Ahmet Kıran bölgesinde iki gün boyunca aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı, yer yer 20 santimetreyi aşan kar kalınlığına ulaştı.

DOĞA TUTKUNLARI KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI

Yoğun kar yağışı, bölgeyi ziyaret eden doğaseverlerin ilgisini çekti. Arazi araçlarıyla yüksek kesimlere çıkan ziyaretçiler, karın tadını çıkarırken, Safranbolu YARDOFF Başkanı Mehmet Tunç, bu anları cep telefonuyla görüntüledi. Karla kaplanan doğa, görsel bir şölen sunarken, bölgedeki kar manzarası sosyal medyada da ilgi gördü.

Kar yağışıyla birlikte Karabük’ün doğal güzellikleri gözler önüne serildi. Özellikle doğa sporları ve fotoğrafçılık meraklıları, kışın güzelliklerini keşfetmek için bölgeye akın etti.

Karabük’te kar kalınlığı 20 santimetreyi aştı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN