Bir sigara grubuna daha zam geldi! Artık ucuz sigara yok: En uygunu 68 TL'ye fırladı

Bir sigara grubuna daha zam geldi! Artık ucuz sigara yok: En uygunu 68 TL'ye fırladı

Sigara zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Zamlar bir sigara grubunun daha kapısını çaldı. En uygun sigara fiyatı 68 TL'ye fırladı. Tiryakiler yana döner sigara bırakmanın yollarını arayacak. İşte tüm detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Philip Morris sigara grubuna zam gelirken bir gruba daha zam haberi geldi. JTI sigara Grubunda en ucuz sigara fiyatı 68 TL'ye ulaşırken en pahalı sigaranın fiyatı ise 78 TL oldu. İşte tüm detaylar…

SİGARAYA BİR ZAM DAHA…

Philip Morris sigara grubuna gelen zamlardan sonra Bu kez de JTI sigara grubuna 3 TL ile 4 TL arasında değişen bir zam geldi. Her gün yeni bir zam haberi ile güne başlayan vatandaşlar bıkkınlık geçirirken yeni zam haberi ile birlikte JTI grubundaki en uygun sigaranın fiyatı 68 TL'ye ulaşırken en pahalı sigara fiyatı ise 78 TL oldu.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte sigara zammını duyurdu. Dündar yaptığı paylaşımda "Bir sigaraya daha zam geldi. JTI sigara gurubu hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Resim

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN