Başakşehir'de rastgele 3 kişiyi bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Oynadığım oyunların etkisinde kaldım

Başakşehir'de rastgele 3 kişiyi bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Oynadığım oyunların etkisinde kaldım

İstanbul Başakşehir'de 17 yaşındaki bir şahıs, yolda yürüyen 3 kişiye bıçakla saldırarak yaraladı. Gözaltına alınan şüpheli M.G.’nin ifadesi ortaya çıktı. M.G. ifadesinde bilgisayar ve telefondan savaş oyunları oynadığını belirterek, “Oyunu bırakınca gerçek hayatta oyunlar oynandığına dair rüyalar gördüm. Olay günü de aynı rüyaları gördüm. Uyandıktan sonra mutfaktan bıçak aldım ve dışarı çıktım. Dışarıda kafede oturanları gördüm bıçakla saldırdım” diye konuştu.

İstanbul Başakşehir'de yaşanan dehşet verici olayda, 17 yaşındaki M.G. isimli bir genç, cadde üzerinde yürüyen kişilere rastgele saldırdı. Olayda 3 kişi yaralandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.G.'nin ifadesi ortaya çıktı. M.G., sürekli bilgisayar ve telefon oyunları oynadığını belirterek, oyunların kendisini gerçek hayatta da şiddete yönelttiğini itiraf etti. Genç, olay günü gördüğü rüyaların etkisiyle mutfaktan bir bıçak alarak dışarı çıktı ve rastgele kişilere saldırdı.

TUTUKLANDI

Olayın ardından yakalanan şüpheli M.G., bugün işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli hakkında tutuklama kararı çıktı.

İFADELER ŞOKE ETTİ

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; gözaltına alınan şüpheli M.G.’nin ifadesi de ortaya çıktı.

M.G. ifadesinde sürekli bilgisayar ve telefondan savaş oyunları oynadığını belirterek, “Oyunu bırakınca gerçek hayatta oyunlar oynandığına dair rüyalar gördüm. Olay günü de aynı rüyaları gördüm. Uyandıktan sonra mutfaktan bıçak aldım ve dışarı çıktım. Dışarıda kafede oturanları gördüm bıçakla saldırdım” dedi.

"HEDEF SEÇMEDEN BIÇAKLADIM"

İfadesinde sokakta gördüğü kişileri bıçakla saldırarak yaraladığını ifade eden M.G., "Özellikle kimseyi bilerek hedef seçmedim" diyerek, oyunlarda olduğu gibi gerçek hayatta da insanların kendisine saldıracağı düşüncesiyle onlara bıçakla saldırdığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN