Bakan Kurum emekli vatandaşın eline alışveriş kartı sıkıştırmak istedi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Rize ziyareti esnasında kendisine emekli maaşlarının ne zaman yatırılacağını soran vatandaşın eline alışveriş kartı sıkıştırdı. Vatandaş, kartı kabul etmeyerek Kurum'a iade etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize seyahtinde sokakta vatandaşlarla bir araya geldi.

Emekli vatandaş Ayşe Yüksel ile görüşen Bakan Kurum, tepkiye neden olan bir hareket yaptı. Emekli maaşların ne zaman yatırılacağını soran Yüksel'in eline Bakan Kurum, alışveriş kartı sıkıştırmaya çalıştı.

Yüksel ise "Benim bir şeye ihtiyacım yok. İhtiyacı olana ver" diyerek kartı almadı.

ÖZÇELİK VE BAYRAKTAR ARASINDA YAŞANANLARI HATIRLATTI

Kurum'un tavrı kanser hastası Dilek Özçelik’e para veren eski bakan Erdoğan Bayraktar’ı hatırlattı.

1kapak-001.jpg

Özçelik, 15 Nisan 2013'te dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Edirne ziyareti esnasında, kanser ilaçlarının temini için yardım talep etmişti. Bakan Bayraktar ise Özçelik’in cebine para koymuştu.

'GÖRÜYORUM Kİ ÇARESİZLİĞİ HİÇ TATMAMIŞSINIZ'

Özçelik “Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” diyerek parayı iade etmiş ve ağlayarak uzaklaşmıştı.

Lenf kanseri hastası Özçelik 2018’de hayatını kaybetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN