Bahçeli'den '17-25 takvimi'ne ilişkin açıklama: FETÖ'yü unutturmamak için koydum

Bahçeli'den '17-25 takvimi'ne ilişkin açıklama: FETÖ'yü unutturmamak için koydum

MHP lideri Devlet Bahçeli, ofisindeki 17-25 tarihlerini gösteren takvime ilişkin bazı yayın kuruluşlarında çıkan haberlere tepki gösterdi. Bahçeli, “Ne 15 Temmuz silahlı kalkışmasını ne de 17-25 Aralık kumpasını hatırımızdan ve gündemimizden çıkarmak mümkün değil” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ziyareti sırasında ofisinde çekilen ve arkasındaki takvimde 17-25 tarihlerini gösteren fotoğraf üzerine çıkan haberlerle ilgili açıklamda bulundu. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın Türk milletinin varlık ve birlik sembolü olduğunu vurgularken, bu ittifaka yönelik spekülasyonların, karanlık senaryoların ve kaos planlarının sonuçsuz kalacağını belirtti.

"CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ GÜVENCE, MİLLETİN ÖZGÜVENİDİR"

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Cumhur İttifakı, Türk tarihinin varoluş refleksi, Türk milletinin varlık ve birlik sembolüdür. Küresel ekonomi-politik sistemin yeniden inşa edildiği, önümüzdeki bir yıl içinde iç kargaşa riski en yüksek ülke olarak Türkiye’nin haksız ve hayasızca hedef gösterildiği bir dönemde, Cumhur İttifakı milli güvence, milletin özgüvenidir. İstiklal ve istikbal haklarımızı savunma onurunun temel taşı, cumhur ile Cumhuriyet’i kucaklaştıran akıl ve ahlak temelli ittifakımızdır.

Türkiye'miz üzerinde karanlık senaryolar yazan, kaos planları yapanlar boş durmuyor. Bugünlerde dedikodu çarkını hızla çevirenler, fitne cephesini daha da güçlendirmeye çalışıyorlar. Ancak bu durumun gözümüzden kaçtığını düşünenler, derin bir gaflet ve kötülük bataklığına sürüklenen çürüklerdir.

"17-25 ARALIK KUMPASINI UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL"

17-25 Aralık emniyet ve yargı darbe süreci, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin hazırlık evresiydi. 15 Temmuz işgal girişiminin zemini, 17-25 Aralık süreciyle döşenmiştir. Bu yüzden FETÖ’nün ne 15 Temmuz’daki silahlı kalkışmasını ne de 17-25 Aralık kumpasını unutmak mümkün değildir. Ayrıca bunları gündemden düşürmek doğru da değildir.

Cumhur İttifakı’nın tertemiz mücadelesine leke sürmeye çalışan mihraklar boşa çaba harcıyor. Onların ihanetle dolu hedeflerinin, kursaklarında kalması kaçınılmazdır. Küresel internet platformlarının, sosyal medya mecralarının, organize çıkar gruplarının, bazı gazete ve televizyonların (özellikle Halk TV) Cumhur İttifakı’nda çatlak varmış gibi yaygara koparmaları hüsranla sonuçlanacaktır. Bu odaklarla hesaplaşmak kaçınılmazdır.

Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılının müjdecisi olmaya devam edecektir. Gelecek nesillerin haysiyet ve heyecan kaynağı olarak kutlu yürüyüşümüz sürecektir."

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, parti genel merkezinde MHP Genel Başkan Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmişti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

17.jpeg

Görüşmede Koç, Bahçeli'ye Fenerbahçe forması hediye etmişti. Bahçeli de Koç'a üzerinde Türk bayrağı ve üç hilalin bulunduğu süs eşyasını hediye olarak vermişti.

'17-25' FOTOĞRAFI

Görüşmenin ardından servis edilen bir fotoğraf dikkat çekmişti. Fotoğrafta Ali Koç'un arkasında bulunan takvimde, 17.25 sayılarının görülmesi dikkat çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN