Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan’dan mesaj var

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan’dan mesaj var

Asgari ücrete zam gelecek mi, temmuzda asgari ücret artışı yapılacak mı, merak konusu olmaya devam ediyor. İşte detaylar…

Asgari ücret zammı 2024 Temmuz son dakika açıklamasıyla gündemi sarsmaya devam ediyor. 7 milyon çalışanı ve tüm vatandaşları ilgilendiren asgari ücret zammı için beklentiler yüksek.

ASGARİ ÜCRETE ARA ZAMMI GELİYOR?

En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltileceği duyurulduktan sonra gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. Bakan Işıkhan, ekonomik dengeyi gözeterek asgari ücrette artışın Ocak ayında yapıldığını belirtti.

img-9607.jpeg

BAKAN IŞIKHAN’DAN MESAJ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 için net 17 bin 2 lira olarak belirlediği asgari ücretle ilgili zam açıklaması bekleniyor.

Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılacak mı, sorusu milyonlarca çalışanın ve kamuoyunun gündemini meşgul ediyor. SSK ve Bağkur emeklilerini ilgilendiren en düşük emekli maaşı artarken, asgari ücrete de zam beklentileri artıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, asgari ücrette ara zammın olmayacağını belirtirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomideki olumlu gelişmeleri vurguluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN