Ankara’da kan donduran olay: Yavru köpeği dirgenle vahşice katletti

Ankara Polatlı’da Murat Sefer A., dirgenle defalarca vurduğu yavru köpeği vahşice öldürdü. Olay anı kameraya kaydedildi. Gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara’nın Polatlı ilçesine bağlı Çimenceğiz Mahallesi’nde dün yaşanan dehşet verici bir olay, vatandaşları derinden sarstı. Mahalle sakinlerinden Murat Sefer A., elinde bulunan tarım aleti dirgenle, yol kenarındaki bir yavru köpeğe vahşi şekilde öldürdü.

SİVRİ UÇLARI ACIMASIZCA VÜCUDUNA SAPLADI

Görgü tanıklarının ifadesine göre, Murat Sefer A. önce ayağıyla yavru köpeğin boynuna bastı ve ardından dirgenin sivri uçlarını hayvanın vücuduna defalarca sapladı. Yaşanan bu korkunç anlar, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, adamın dirgeni köpeğe art arda sapladığı ve çevredeki insanların tepkilerine rağmen durmaksızın saldırmaya devam ettiği görüldü.

TUTUKLANDI

Olay anında çevrede bulunan mahalle sakinlerinin, katliamı durdurma çabalarına aldırış etmeyen saldırgan, etrafa hakaretler yağdırarak vahşetini sürdürdü. Akli dengesinin yerinde olduğu belirtilen ve yalnız yaşayan Murat Sefer A., olayın hemen ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen saldırgan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından mahalle sakinleri ve hayvan hakları savunucuları, yaşanan vahşete karşı büyük bir tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN