AK Parti Bahçeli'nin mesajını aldı: Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam ediyor

AK Parti Bahçeli'nin mesajını aldı: Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam ediyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MHP lideri Bahçeli’nin açıklamasından kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Cumhur İttifakı'na bağlı olduklarını ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerdeki görüşme trafiğinin ardından basına yazılı açıklamada bulundu.

BAHÇELİ'DEN 'İTTİFAK' MESAJI

Bahçeli, siyasi yumuşama atmosferinin sürdürülebilirliğinde MHP'nin bariyer olarak görülüyorsa, kendilerine düşen sorumluluğun her türlü fedakarlığı göze almak olduğunu belirtti.

Bu ifadeler "Cumhur İttifakı'nı bitirme sinyali" olarak yorumlanırken MHP lideri Bahçeli, "AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği MHP'nin samimi temennisidir" dedi.

Bahçeli'nin açıklamasının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Cumhur İttifakı için paylaşım yaptı.

'CUMHUR İTTİFAKI KARARLILIKLA YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR'

Çelik, paylaşımında "Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi bu konudaki irademiz tamdır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN