Adana, Mersin, Hatay ve diğer iki il... Meteoroloji uyardı! O tarihte evden çıkmayın

Adana, Mersin, Hatay ve diğer iki il... Meteoroloji uyardı! O tarihte evden çıkmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, o illeri tek tek uyardı! Adana, Mersin, Hatay ve diğer iki il... O tarihte sağanak yağışlar olacak! Ani sel, su baskını ve kuvvetli rüzgarlara dikkat! O tarihte evden çıkmayın...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Doğu Akdeniz bölgesinde beklenen hava koşulları hakkında önemli bir uyarı yaptı. Açıklamaya göre, öğle saatlerinden itibaren Mersin'in doğusunda, Adana'nın kuzey ve doğusunda, Osmaniye genelinde, Hatay'ın kuzey kıyılarında ve Kahramanmaraş'ın güneybatısında gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetlenmesi bekleniyor.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK VE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI

Yarınki yağışlar, ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu oluşumu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi çeşitli olumsuzlukları beraberinde getirebilir. Bu nedenle, bölgede yaşayan vatandaşların ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN