Gökhan Töre takımla antrenmana çıktı

Gökhan Töre takımla antrenmana çıktı

Beşiktaş, Skenderbeu maçının hazırlıklarına bu sabah başladı. Sivasspor maçı öncesinde hastalığını yeni atlatan ve riske edilmeyerek maç kadrosundan çıkarılan Gökhan Töre antrenmanda yer aldı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Skenderbeu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenmana dünkü maçta oynayan oyuncular katılmadı ve salonda rejenarasyon antrenmanı yaptılar. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. 

Antrenman takım halinde yapılan ısınma ve istasyon çalışmaları ile başladı. Pas çalışması, 5-2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN