Gökhan Töre Sivasspor maçı kadrosunda yer almadı

Gökhan Töre Sivasspor maçı kadrosunda yer almadı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi yaşandı. İzlanda maçında sert hareketi sorası 2 maç ceza alan, Süper Lig'de de Gökhan Töre Sivasspor maçının 18 kişilik kadrosuna dahil edilmedi.

Beşiktaş'ta son dakika şoku yaşanıyor. Takımın en önemli yıldızlarından olan Gökhan Töre, Medicana Sivasspor ile oynanacak maçın kadrosuna alınmadı.

Hafta içerisinde geçirdiği hastalık nedeniyle birkaç antrenman kaçıran ve çarşamba gününden itibaren takıma katılabilen yıldız futbolcunun, riske edilmemek için 18 kişilik maç kadrosuna alınmadığı tahmin ediliyor. Gökhan'ın yokluğunda hücum arkasındaki üçlünün Quaresma, Jose Sosa ve Olcay'dan oluşması bekleniyor.

Gökhan, A Milli Takım'ın Katar ve Yunanistan ile oynadığı hazırlık maçının kadrolarına dahil edilmemişti.

2 maç ceza almıştı

Solak yıldız, Türkiye'nin İzlanda ile Konya'da oynadığı Euro2016 Eleme Grubu son maçında da gördüğü kırmızı kart nedeniyle UEFA tarafından 2 maç cezaya çarptırılmıştı.

UEFA Disiplin Kurulu, Gökhan Töre'nin cezasını hafta içerisinde açıklamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş'in maç öncesinde yayıncı kuruluşa vereceği röportajda Gökhan Töre'nin durumuyla ilgili en net bilgiyi vermesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN