Gökhan Gönül'e 'para pazarlığı yapan futbolcu' eleştirisi

Gökhan Gönül'e 'para pazarlığı yapan futbolcu' eleştirisi

Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Gökhan Gönül'ün 2 milyon 750 bin euro istediğini, kendilerininse 1 milyon 750 bin euro önerdiğini söyledi. Milli futbolcuyla iki haftadır para pazarlığı yaptıklarını belirten Ekşioğlu, "İdealleri için gitmek isteyen futbolcu para pazarlığı yapmaz. Para pazarlığı yapan futbolcu para için gitmiştir" dedi.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün sözleşmesinin uzamasıyla ilgili Gökhan ve menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeleri yürüten Ekşioğlu, "Gökhan ile iki haftadır para pazarlığı yapıyoruz. İdealleri için ayrılmak istese saygı duyardık. Ama idealleri için gitmek isteyen futbolcu para pazarlığı yapmaz. Para pazarlığı yapan futbolcu para için gitmiştir" açıklamasında bulundu.

"Bizim teklifimiz belliydi. Başkanımız Mali Genel Kurul'da bunu açıkladı" hatırlatmasını yapan Ekşioğlu, 3+1'lik sözleşme süresinde taraflar arasında bir problem olmadığını belirtti. Buna rağmen Ekşioğlu Gökhan'ın mevcut ücreti olan 1 milyon 750 bin euroyu 2 miyon 750 bine çekmek istemesinin görüşmeleri tıkadığını sözlerine ekledi.

16-06/09/1_hd1-1465493900.jpg

Ekşioğlu garanti ücretin dışında 20 bin euro maç başı ve ekstra olarak menajerlik ücreti de istenmesi üzerine Gökhan'a menajerlik parası vermeyeceklerini belirttiklerini de ifade etti. Son durumda 2 milyonluk teklife yöneticiler olarak kendi ceplerinden 250 bin euro daha katkı yaptıklarını belirten deneyimli yönetici "Gökhan'ın Fenerbahçe'deki kariyerini ve verdiği emekleri de düşünerek biz kulüp olarak fedakarlık yaptık. Ancak sürekli para pazarlığı devam etti" diyerek tecrübeli oyuncuya tepkisini dile getirdi.

Gökhan'ın ayrılması halinde B planlarının hazır olduğunu belirten Ekşioğlu "Aslolan kişiler değil Fenerbahçe'dir" sözlerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN