Galatasaray'ın takımın başına getirmek istediği Lucescu, teknik direktör olarak oğlu Razvan'ı önerdi

Galatasaray'ın takımın başına getirmek istediği Lucescu, teknik direktör olarak oğlu Razvan'ı önerdi

Galatasaray, gelecek sezon takımın başında getirmek istediği Lucescu, teklifi reddederek oğlu Razvan'ı teknik direktör olarak önerdi.

Galatasaray yönetimi, teknik direktörlük için Mircea Lucescu’nun kapısını çaldı, ancak alınan yanıt pek hoş olmadı.

UEFA’dan aldığı bir yıllık men cezasını çekmek için Avrupa kupalarına katılma vizesi almaya çalışan G.Saray, bir yandan da gelecek sezonun planlanını yapmaya çalışıyor.

Takımın başına hem başarılı bir kariyere sahip, hem de kulübü ekonomik olarak zorlamayacak bir teknik direktör getirmeyi planlayan Özbek yönetimi, geçtiğimiz günlerde Mircea Lucescu’nun kapısını çalmıştı.

16-05/01/5012563.jpg

Ancak Cimbom’u çalıştırdığı dönemde UEFA Süper Kupası’nın yanı sıra, 1 de lig şampiyonluğu kazanan başarılı hocanın dönüş için koştuğu şart yöneticileri şoka uğrattı.

Habertürk'ün haberine göre; oğlu Razvan’ı Galatasaray’a teknik direktör yapmak isteyen Rumen hoca yönetime yaptığı teklifte, kendisinin de bu şartla sarı kırmızılı takıma dönerek sportif direktör olabileceğini söyledi.

16-05/01/razvan-lucescu_preview.jpg

Lucescu’nun bu şartı sıcak karşılanmazken yöneticiler aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde, ‘Böyle bir şeyi kabul edersek, taraftarın tepkisini çekeriz’ diyerek Lucescu’dan umudu kesti.

Ukrayna’da yaşanan olaylar nedeniyle bu ülkede kalmaya sıcak bakmayan Lucescu’nun hangi takıma gideceği ise merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN