Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan verilen cezaya tepki gösterdi

Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan verilen cezaya tepki gösterdi

Disiplinsizlik nedeniyle 845 bin euro ceza kesilen Selçuk İnan karara isyan etti. Tecrübeli oyuncu "Kaptan olarak maç içinde hakeme itiraz etmem gerekebilir. Susayım mı?" dedi.

Galatasaray yönetiminin Wesley Sneijder'den sonra en yüksek cezayı kestiği Selçuk İnan, tatilini yarıda kesip geldiği Turgay Şeren'in cenaze töreninde takım arkadaşlarına ceza hakkındaki görüşünü açıkladı.

Sabah'ın haberine göre 845 bin euro ceza kesilen Selçuk kendisine bir tebligat ulaşmadığını vurguladı ve "Kaptan olarak oyun içinde yeri geldiğinde takımın hakkını aramam ve hakeme itiraz etmem gerekebilir. Takım kaptanı sussun mu?" dedi.

İNDİRİM TALEBİ GELMEDİ

Selçuk'a yönetimden yıllık ücretinde indirim yapması konusunda talep gelmediği ve cezalar konusunda da takım kaptanı olarak idarecilerin kendisini öncelikli olarak bilgilendirmediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun yönetimin cezalar hakkında önümüzdeki günlerde alacağı yeni bir karara kadar konuşmayacağı da gelen haberler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN