Galatasaray, Luis Cavanda transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Luis Cavanda transferini KAP'a bildirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Trabzonspor'dan Luis Pedro Cavanda ile anlaşma sağladığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, Luis Pedro Cavanda'nın transferi konusunda oyuncu ve Trabzonspor ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

TRABZONSPOR'DAN İLK TEBRİK

Trabzonspor'un Asbaşkanı Nevzat Aydın, Twitter hesabı üzerinden açıklama yaparak Galatasaray'ı tebrik etti. Aydın Twitter hesabı üzerinden şöyle konuştu: "Cavanda Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Takas söz konusu değil, yalanladığım kısım oydu."

PEDRO CAVANDA KİMDİR?

02 Ocak 1991 tarihinde Angola'da dünyaya gelen Luis Pedro Cavanda, futbola başladığı ilk takım olan Standart Liege'de 2006/07 sezonuna kadar forma giymiştir. Burada geçirdiği zamanın ardından Lazio U19 takımına transfer olan Pedro Cavanda, üç sezon geçirdikten sonra 2011 yılında Lazio'nun as takımına yükselmiştir.
As takıma yükseldikten sonra maç deneyimi kazanması amacıyla Torino'ya kiralanmış, sezon sonunda oyununu geliştirerek geri dönmüştür. 01 Ocak 2012'de Bari'ye kiralanan oyuncu, döndükten sonra üç yıl boyuncaas takımda forma terletmiştir. 2015 yılında Trabzonspor'un istemesi üzerine 1,75 milyon Euro ücretle tranfer olmuştur.

16-08/08/screenshot_7.jpg

Galatasaray KAP'a Cavanda ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

16-08/08/screenshot_8.jpg
1 dakika sonra ise Trabzonspor kulübü de Cavanda'nın Galatasaray Spor Kulübü'ne transferi konusunda  görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. / FOTOĞRAFLAR: KAP.GOV.TR

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN