Galatasaray'da bir transfer daha: Cavanda bugün imzayı atıyor!

Galatasaray'da bir transfer daha: Cavanda bugün imzayı atıyor!

Galatasaray'da, bugün imza atması beklenen Luis Pedro Cavanda'nın maliyeti de netleşti. Sarı-Kırmızılıların bu transfer için Trabzonspor'a 1.8 milyon euro ödeyeceği aktarılırken oyuncuya vereceği paranın da belli olduğu ifade edildi. Öte yandan Angolalı futbolcunun transferinin ardından Sabri Sarıoğlu'nun gönderileceği iddia edildi.

Galatasaray'ın sağ bek transferi için anlaşmaya vardığı Luis Pedro Cavanda'nın maliyet detayları belli olmaya başladı.

Sarı-Kırmızılıların, bugün imza atması beklenen Belçikalı sağ bek için kulübü Trabzonspor'a 1.8 milyon euro ödeyeceği ifade edildi. Cavanda için ise yıllık 850 bin euro garanti ücret verileceği aktarıldı. Oyuncunun sözleşmesinde ayrıca diğer transferlerde olduğu gibi puan başı 5 bin euro alır maddesi olacak.

16-08/09/1132410_93fa6569df81cf118339ca3e09cc9ee0.jpg

İşte Cavanda'nın maliyet detayları;

Bonservis: 1.8 milyon euro
Yıllık kazancı: 850 bin euro
Puan başı bonus: 5 bin euro

SABRİ SARIOĞLU GÖNDERİLECEK

Öte yandan Cavanda'nın transferinin ardından tecrübeli sağ bek sabri Sarıoğlu'nun gözden çıkarılacağı öne sürüldü.

Yönetim, teknik direktör Riekerink'in hazırlık maçlarında fazla forma şansı vermediği Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayıracak.

Takvim'de yer alan habere göre; tecrübeli futbolcuyla Başakşehir ve Antalyaspor ilgileniyor. Cavanda'nın transferiyle Sarı-Kırmızılı takımda Linnes ve Sabri'yle beraber sağ bek sayısı 3'e çıkmıştı.

Kadro dışı bırakılan ve henüz kendisine takım bulamayan Tarık Çamdal da sağ bek mevkiinde forma giyiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN