Galatasaray'da Lucas Leiva defteri kapandı mı?

Galatasaray'da Lucas Leiva defteri kapandı mı?

Galatasaray'ın transferini büyük ölçüde bitirdiği Lucas Leiva ailesinin Türkiye'ye gelmek istememesi sebebiyle gerçekleşmedi. Brezilyalı futbolcunun transferiyle ilgili kararını Sarı-Kırmızılılara bildirdiği aktarıldı.

Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaştığı ve transferini açıklaması beklenen Lucas Leiva'dan kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılılar Brezilyalı futbolcunun ailesinin Türkiye'ye gelmek istememesi sebebiyle bu transferi şimdilik askıya aldı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın uzun süredir haber beklediği Leiva'dan olumsuz cevap alması sebebiyle Tolga Ciğerci'yi kadrosuna kattığı aktarılırken 24 yaşındaki futbolcu dışında aynı bölgeye başka transfer yapılıp yapılmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

AİLESİ DE GELMEK İSTEMİYORMUŞ

Bilindiği üzere Galatasaray defansif orta saha için gündemine ilk olarak Liverpoollu Lucas Leiva'yı almıştı. Brezilyalı futbolcunun ailesinin Türkiye'de yaşamak istememesi sebebiyle bu transfer yatmış oldu. Sarı-Kırmızılıları yakından takip eden muhabir Ali Naci Küçük de attığı tweetle Leiva transferinin yattığını belirtti.

16-08/08/2016-08-08_173429.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN