Galatasaray 9 yaşındaki serebral palsili hastası Yusuf Okur ile 1 günlük sözleşme imzaladı

Galatasaray 9 yaşındaki serebral palsili hastası Yusuf Okur ile 1 günlük sözleşme imzaladı

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank, 9 yaşındaki serebral palsili hastası Yusuf Okur ile 1 günlük sözleşme imzaladı.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank, 9 yaşındaki serebral palsi hastası Yusuf Okur ile 1 günlük sözleşme imzaladı.

Galatasaray forması altında sahaya çıkacak

Galatasaray'ın 1 günlük sözleşme imzaladığı Yusuf bu akşam Galatasaray ile Karşıyaka arasında oynanacak maçta Sarı-Kırmızılı basketbolcularla birlikte seremonide olacak.

SP hastası Yusuf formasıyla parkede:

Eurocup'ta Galatasaray ile Karşıyaka'nın oynayacağı mücadele saat 20:00'da başlayacak. İzmir'deki maçı 67-64 Karşıyaka'nın üstünlüğüyle sona ermişti. Bu maçın sonucuna göre kazanan taraf Eurocup'ta çeyrek finale yükselme hakkı elde edecek.

16-03/01/ekran-resmi-2016-03-01-141514.pngYusuf Okur, Galatasaray'ın yıldızı Göksenin Köksal ile böyle poz vermişti. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN